‘En dan toch nog even dit…..’

Beste inwoners van ons mooie Papendrecht,

Beste inwoners van ons mooie Papendrecht.

Een heel goedenavond (of goedemorgen misschien) op dit laatste weekend voor de verkiezingen.
Wij vinden het een goed moment om u te vragen na te denken over wat u belangrijk vindt voor de toekomst van onze gemeente. Is dat veiligheid, het onderwijs, de woningbouw of zijn het de thema’s als groenvoorziening, schone lucht, schoon water, sport en recreatie die u aanspreken? Of bent u vooral geïnteresseerd in wat dit allemaal kost en welke rekening u straks gepresenteerd krijgt van de gemeente?

Even goede vrienden, maar denk er in ieder geval even over na, voor u straks uw stem uitbrengt. Want dat gaat u toch doen? Stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen?
Want juist deze verkiezingen gaan over uw straat, uw wijk, uw centrum. 
Kijk nog eens naar de programma’s van alle partijen die meedoen in Papendrecht, zodat u de komende dagen een weloverwogen stem kunt uitbrengen.
En natuurlijk hoop ik dat dan de Papendrechtse VVD voor u een serieuze kandidaat is.
Niet alleen omdat we een fantastische ploeg met kandidaat-raadsleden hebben, nee, we willen uw stem ook om te bewijzen dat we over alle bovengenoemde punten verstandige ideeën hebben. Ideeën waarbij elke keer opnieuw het belang van alle Papendrechtse inwoners voorop staat; dus ook dat van u!

Wij zijn niet de partij van alleen maar mooie beloftes, waarbij maar al te vaak de uitvoering achterwege blijft. Wij hebben kernwaarden waar we voor zullen knokken:
Veiligheid, Gezondheid, Wonen, Onderwijs en niet te vergeten redelijke financiële lasten voor ons allemaal.
Er gaan zeker dingen goed in onze gemeente; tegelijkertijd kan er heel veel nog beter.
En daar staan wij voor.

Maar wat u ook besluit en voor welke partij u tenslotte ook kiest, kom stemmen!
Maak gebruik van dat bijzondere democratische recht dat u heeft : uw stemrecht!
Zeker in deze tijden moeten we koesteren dat we in alle vrijheid onze stem mogen uitbrengen in dit mooie land en in ons mooie Papendrecht.

Sophia de Keizer,
Lijsttrekker van de Papendrechtse VVD
Raadslid voor alle Papendrechters