Papendrechtse VVD komt naar u toe!

Zaterdag 12 maart aanstaande kunt u alle ( kandidaat)raadsleden van onze fractie door heel Papendrecht horen, zien en spreken. Ook VVD’er Bart Smals, lid van de Tweede Kamer der Staten Generaal zal er zijn.

De VVD fractie komt naar u toe!

Campagnetour, de VVD-fractie komt naar u toe!


Zaterdag 12 maart aanstaande kunt u alle ( kandidaat)raadsleden van onze fractie door heel Papendrecht horen, zien en spreken.
We beginnen om 10:30  uur op de Markt. U bent van harte welkom.

Ook VVD’er Bart Smals, lid van de Tweede Kamer der Staten Generaal zal er zijn. In zijn portefeuille heeft hij onder andere pensioenen, AOW, participatie ouderen of zoals hij het zelf zegt: ‘Werken, geld verdienen en daarna’. Genoeg onderwerpen dus om ook met hem in gesprek te gaan.

Over de AOW gesproken, een onderwerp waar wij als lokale politiek helemaal niet over gaan, maar waar we toch naar aanleiding van berichten in de lokale kranten iets over willen toelichten.
De koppeling van de AOW en het minimumloon was er en blijft ook!
Net als altijd stijgt de AOW gewoon mee met de lonen in Nederland. Maar, omdat werken moet worden gestimuleerd, zeker nu er zoveel vacatures open staan, is er éénmalig voor gekozen om het minimumloon met 10% te verhogen. Hierdoor hoopt men werken aantrekkelijker te maken. Enkel deze éénmalige verhoging van het minimumloon wordt niet gevolgd door de AOW.

Na het verblijf in het centrum vervolgen de VVD-fractieleden hun tour door heel Papendrecht. Houdt ons gerust staande als u met ons in gesprek wilt. Ook de diverse winkelcentra die Papendrecht rijk is worden bezocht.

Graag tot morgen, we kijken uit naar uw komst.

Met liberale groet,

Papendrechtse VVD
 Sophia, Dirk, Akkie, Sandra, Peter-Jan en Désiree.



foto: VVD kamerlid Bart Smals