VVD Papendrecht in gesprek met....

De Papendrechtse VVD fractie staat midden in de samenleving. Akkie Bokma in gesprek met Rogier Hessing. Directeur/eigenaar van Eteha Slangtechniek.

Akkie Bokma in gesprek met Rogier Hessing. Directeur/eigenaar van Eteha SlangtechniekEteha Slangtechniek Logo

Wat maakt Papendrecht leuk om in te wonen/ondernemen ?

Ons bedrijf is gevestigd op het bedrijventerrein Oosteind. Dat is goed en snel bereikbaar vanaf de A15. Voor ons bedrijf is bereikbaarheid van groot belang. Ook de uitstraling van het hele bedrijventerrein zorgt voor een prima vestigingsklimaat.

Zelf woon ik inmiddels sinds een jaar niet meer in Papendrecht. Papendrecht is hele fijne woongemeente met heel veel faciliteiten en centraal gelegen. Nu ik in een kleinenere gemeentewoon realiseer ik mij dat nog meer.

Wat mis je?

Als ondernemer mis ik niets, er zijn mooie kansen om ook binnen Papendrecht onze klantenkring uitte breiden. Als inwoner miste ik een duidelijke uitleg waarom bepaalde besluiten worden genomen. Zodra de verkiezingstijd voorbij is, is te weinig contact met inwoners vanuit de politiek.

Hoe kijk je tegen de komende (gemeenteraads) verkiezingen aan?

Het recht om te mogen stemmen is belangrijk. Nu eens te meer realiseer je dat. Uiteraard ben je het nooit voor 100% eens met een partij. Maar kies voor de partij waar je de meeste overeenkomsten mee hebt. Echter wil je als kiezer wel weten welke punten voor de partij van je keuze niet inwisselbaar zijn tijdens de college onderhandelingen.