VVD Papendrecht in gesprek met....

De Papendrechtse VVD staat middenin de samenleving. Deze keer gaat Sandra Verdoorn in gesprek met Bianca de Heer. Eigenaresse van B.Social Media Marketing.

Sandra Verdoorn in gesprek met Bianca de Heer.


Wat maakt Papendrecht leuk om in te wonen/ondernemen ?
Papendrecht is nog net een gemeente van ‘ons kent ons’. Mensen maken hier zomaar nog een praatje met elkaar. Zelf ken ik veel mensen hier, dat maakt Papendrecht voor mij extra gezellig om in te wonen en het maakt het iets makkelijker om contacten te leggen voor mijn bedrijf.

Wat mis je?

Het Marktplein wordt de Huiskamer van Papendrecht genoemd . Daar merk ik weinig van. Er mag daar wel wat meer sfeer komen. Meer terrasjes en groen en plekken om elkaar te ontmoeten. Dat gezegd hebbende mogen er sowieso in Papendrecht wel wat meer plekken komen waar inwoners van verschillende leeftijden elkaar kunnen ontmoeten.

Hoe kijk je tegen de komende (gemeenteraads) verkiezingen aan?
Politiek heeft nog steeds mijn interesse. Ik volg zo nu en dan online een vergadering. Ik ben erg nieuwsgierig naar hoe de inwoners zullen gaan stemmen. Hoe de verhoudingen zullen worden. Of de landelijke politiek zijn weerslag krijgt op de lokale politiek. Een ding weet ik zeker. Ik ga stemmen! Ik vind dat we wel wat trotser mogen wezen op het feit dat we überhaupt mogen stemmen in Nederland.